Workshops  Leuk, gezellig, mooi!

In het voorjaar zijn er weer gezellige workshops!
Leuke workshops voor de Kerst of algemeen.
Kijk bij de foto’s of kom bij ons langs, van bijna alle modellen kunt u de voorbeelden zien!

Workshops
 
In het voorjaar, najaar en tijdens de kerstperiode kunt u hele gezellige workshops bij ons volgen.
U kunt tijdens een van onze speciale workshop-open dagen een werkstuk uitkiezen wat u leuk vindt om te maken. U kunt uit meer dan 70 verschillende werkstukken kiezen.
De werkstukken welke gemaakt kunnen worden, zijn voor buiten of in huis, met planten en groen materiaal of bloemen. Bekijk ook de foto’s van diverse werkstukken (zie fotoalbum op onze website).
Indien u tijdens deze open dagen niet kunt, kunt u altijd een afspraak maken om op een ander tijdstip langs te komen, of eventueel tijdens onze reguliere openingstijden.
 
Wij zorgen er dan voor dat alle materialen tijdens de avond of dag van uw keuze klaar ligt, zodat u lekker aan de slag kunt om ook een mooi stuk te maken.
 
In het voorjaar worden de workshops op een avond georganiseerd. Deze avonden beginnen om 19.15 uur en eindigen om ongeveer 22.15 uur (afhankelijk van wat u maakt).
Op een avond werken we met een groep van ongeveer 10 mensen.
 
U  kunt kiezen uit bepaalde data die hiervoor vastgesteld zijn. Hierop kunt u inschrijven, alleen of met meerdere personen.
 
Indien u met een groep apart wilt komen, is dit ook mogelijk, min 6 personen. Tevens is het dan ook mogelijk om een bepaalde avond hiervoor uit te kiezen.